Thursday, Jul 25th

Last update08:00:00 PM GMT

You are here: ОБЛАСТИ ПЛЕВЕН Левски

Левски

Левски - обща информация

E-mail Print PDF

Община Левски се намира в Централна Северна България и е част от област Плевен.

Read more...