Thursday, Apr 25th

Last update08:00:00 PM GMT

You are here: ОБЛАСТИ ПЛОВДИВ Сопот

Сопот

Сопот - обща информация

E-mail Print PDF

Град Сопот се намира на 5 км западно от гр. Карлово, в подножието на Стара планина.

Read more...